Kombi
Müşteri Temsilcilerimiz
Avrupa
0(538) 937 67 11 0(505) 030 34 32
Anadolu
0(538) 937 67 11 0(505) 030 34 32
Kombi Servisi, bir telefon kadar yakınınızda
Foto Galeri
fotoğraf ve video galeri
Gezici Servis
istanbul geneli gezici servis
1 Yıl Garanti
parça değişiminde garanti

Kombi Bakım ve Onarım

kombi tamiri
Facebook'ta Paylaş

Kombi Bakım ve Onarım
 

Kombi Bakım ve Onarımı

 

KOMBİ BAKIMI

Kombinizin ve tesisatınızın sağlıklı çalışıp uzun ömürlü olması için düzenli olarak bakım yaptırmalısınız.

Bakımı yaptırılmayan kombi ve tesisatın verimi düşer ve ömrü kısalır. Verimi düşen kombi daha fazla doğalgaz tüketir ve evinizi daha az ısıtır. Bunlar da size soğuk algınlığı ve kabarık doğalgaz faturaları olarak geri döner. Kombinizin sağlıklı çalışması için düzenli bir periyodik bakım yapılmalı, bu bakımlar beş ay boyunca aralıksız çalışacağından kışa girerken yaptıracak olursanız hem gazdan tasarruf, hem de zamansız arızayı önleme açısından daha iyi olacaktır.

Binanız ya da dairenizin yerden yüksekliğini dikkate alarak toz olma olasılığına göre her yıl veya en geç iki yılda bir bakım yaptırmalısınız. Kombiler dışarıdan havayı emip yaktıktan sonra tekrar dışarı verdiği için içine toz dolmakta algılayıcıları (sensörleri) kirletmekte ve arıza sinyaline neden olmaktadır.

Bu toz miktarı giriş kat ve birinci katlardan yukarı üst katlara doğru çıktıkça azalmaktadır.

 

PERİYODİK KOMBİ BAKIMA KİMLER GELMELİ

Değerli doğalgaz tüketici dostlarımız. Mümkün mertebe evinize gelen kombi servis ekiplerinin mesleki eğitim yeterlilik belgesine ve size karşı hitap şekline çok dikkat edin. Öncelikle evinize gelen kombi servisinin yetki belgesi olup olmadığını sorun, yok ise cihazınıza müdahale etmesini kesinlikle izin vermeyiniz.

Var diyenlerin belgesini almış olduğu kurumu arayarak kontrol ediniz.

Kombi arıza tespitinde cihaz hakkında kullanıcı ile konuşmalı sorun hakkında bilgi alınmalıdır. Kombi kullanıcısına kombi arızası hakkında bilgi vermelidir. Bu sebeplerle evinize gelen kombi bakımı ve onarım ekibine çok dikkat edilmesi gerekir.

Copyright © 2016 Kombiteknikbakimservisi.com
Tüm Hakları Saklıdır.